Unior a fost vedeta - surpriza la SAB&A 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto

S-a terminat! Punct final peste editia din acest an a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii (SAB&A). Totul a inceput joi, pe 10 octombrie, pe la orele pranzului (oficial - ora 12), cu „Ziua presei”. Si s-a continuat pana-n seara duminicii de 20 octombrie, cand, putin dupa ora 20, s-a tras cortina peste editia 2013 a SAB&A 2013. Ca de fiecare data, si evenimentul din 2013 a fost gazduit de Romaero Baneasa. Pe cei 15.000 metri patrati (mp) din interior si pe cei 7.000 mp din exterior am fost martorii unei adevarate desfasurari de forte, care a reunit, laolalta, o sumedenie de brand-uri internationale din industria auto si a accesoriilor auto. Chevrolet, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Seat si Skoda - sunt numai o parte dintre producatorii de masini prezenti la SAB&A 2013.

Scule si unelte pentru Dacia

Cele cateva zeci de mii de persoane care au trecut pragul SAB&A 2013, in perioada 10-20 octombrie, au sesizat si o absenta de marca: pe cea a „brand-ului romanesc” Dacia. Insa, chiar daca n-a avut stand separat, Dacia a atras privirile. Aceasta veritabila „pata de culoare” nu ne-a fost harazita s-o intalnim in zona producatorilor de ... „cai putere”, cum multi ne-am fi asteptat, ci in perimetrul dedicat importatorilor si distribuitorilor de accesorii auto. Acolo unde, la standul companiei Unior-Tepid, o superba masina Dacia Logan a stat de straja printre rafturile cu unelte auto din cele mai diverse. Ei bine, da, acolo, printre .... unelte si alte accesorii pentru caroserie, lubrifiere si filtrare, intretinere, suspensie si transmisie, roti, directie si transmisie, aprindere si carburatie si nu in ultimul rand printre sculele pentru motor, Dacia sau „masina romanului”, cum mai e cunoscuta, si-a gasit locul. In sfarsit! Iar ca tabloul sa fie complet, vizitatorii s-au „trezit” in peisaj cu o alta reprezentanta de marca a „frumusetilor patriei noastre”.

Denisa si Raul, plus Unior si Dacia = succes total

Cuvintele-s despre fotomodelul Denisa Adriana Nechita. De ceva timp, ea si pilotul Raul Olesch, sustinuti de importatorul exclusiv al produselor Unior in Romania si-n Republica Moldova, s-au apucat, la volanul Daciei Logan, sa scrie istorie in lumea nebuna a raliurilor. La Raliul Harghitei (25-26 octombrie), Raul si Denisa sunt pregatiti sa-si adjudece primul titlul de campioni ai Romaniei! Revenim la standul Unior-Tepid de la expozitia bucuresteana. Acolo, in zona „zugravita” cu albastru ciel si gri metal, utilul, frumosul si valoarea si-au dat mana. Iar rezultatul l-au vazut, pe viu, martorii evenimentului de la Baneasa.

Scule auto si scule pentru biciclete

Acum, cand toamna si-a intrat in drepturile-i depline, Unior-Tepid, importatorul brasovean de scule, si-a mutat „cartierul general” la Bucuresti, la cele doua targuri: Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013, respectiv Targul International Bucuresti. „Pentru fiecare targ avem un stand special. De exemplu, aici, la Salonul Auto, am venit cu produse destinate pasionatilor de masini si, intr-o mai mica masura, cu produse pentru biciclete. La celalalt targ, mergem cu «brandurile mari»”, a explicat Dan Dabuleanu, patronul Unior-Tepid, cu ocazia SAB&A 2013.

Showroom Unior in Bucuresti (Romania)

De altfel, promovarea noului showroom deschis in capitala a fost obiectivul sine-qua-non al participarii Unior la actiunea amintita. „Majoritatea distribuitorilor nostri sunt in Bucuresti. Pana la deschiderea depozitului din capitala, in zona Kaufland-Dristor, livram produse intr-o singura zi. Acum, distribuitorii pot sa-si refaca stocurile in decurs de cateva ore. Sigur, cine a vrut a putut sa-si cumpere, individual, si un set de scule la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii. Dar, ideea principala a fost sa fim mai aproape de distribuitori", a precizat Gabriel Gradinaru, directorul puctului de lucru de la Bucuresti. „In mod normal, niciun distribuitor nu are gama completa de scule, adica tot ce aducem in tara. Acestea se gasesc doar la centrul din Bucuresti si, evident, la Brasov”, a completat Dan Dabuleanu. (foto: silviu racheriu - siluk.ro)